Gastouder  

Voor flexibele kinderopvang in Malburgen-Oost Arnhem

Referenties 

Gastenboek

Joke van Campen
09-03-16 15:41:48
Dean is nu pas 2x bij Sigrid geweest en vraagt elke morgen bij het opstaan of hij weer naar Sigrid mag. Hij is ook dol op de kinderen die daar zijn en speelt leuk samen met hun. Kortom: Dean en ik zijn heel blij met Sidrid :D
Patricia Spork-hartjes
02-03-16 20:13:19
Onze tweeling komt nu alweer een tijdje bij Sigrid. Onze vorige Gastouder was geen succes, maar bij Sigrid vinden we het helemaal geweldig. Wat een verschil. Anna en Tijn zijn 8 maanden en ik zie ze gewoon genieten. Heerlijk om te zien. Sigrid geniet echt van de kinderen, is rustig en speelt graag met de kindjes. Ze is zorgzaam, vriendelijk en erg flexibel. Ze heeft een zoontje van 1 die het heerlijk vindt om te spelen met Anna en Tijn. Echt Heel erg fijn. Ik kan Sigrid erg aan bevelen. Ze geniet erg van haar werk. Stuurt foto's en schrijft wat ze allemaal hebben gedaan die dag. Erg prettig! Een erg prettige omgeving voor mijn kinderen.
Bedankt Sigrid!
Bianca Koster
02-03-16 15:07:56
Sigrid is al heel wat jaren onze buurvrouw en ze heeft altijd tijd en aandacht voor haar buurmeisjes! Vanaf april mag ze gastouder zijn van onze meiden en dat vinden zij en wij superfijn. Lana en Eline hebben er heel veel zin in en ik heb er alle vertrouwen in dat ze een hele leuke tijd met elkaar zullen meemaken! Sigrid is lief, straalt rust uit en geeft de kinderen de ruimte om hun eigen spel te mogen doen!
Christa Van Alten
01-03-16 21:39:46
Hele lieve en professionele gastouder. Heeft oog voor het individuele kind en de behoefte van het kind. Mijn zoon vind het geweldig om bij Sigrid te zijn!
Tonen: 5  10


 
Opbellen
E-mail
Info