Gastouder  

Voor flexibele kinderopvang in Malburgen-Oost Arnhem

Referenties 

Gastenboek

Gwen Rieken
07-04-17 21:20:16
Onze dochter is maar kort bij Sigrid geweest, maar niet omdat ik niet tevreden was. Nyncke heeft het erg naar haar zin gehad. Ze kreeg de vrijheid om dingen te doen. Mocht lekker rondkruipen en overal mee spelen en alles ontdekken. Sigrid is heel erg zorgzaam en lief voor de kinderen, neemt ook echt de tijd voor ze. Als Nyncke verdrietig was of haar dag niet had, nam Sigrid haar lekker op schoot en knuffelde met haar, waardoor ze zich veilig voelde.
Als ik ooit nog eens opvang nodig mocht hebben, gaat ze als er plek is zeker weer naar Sigrid toe.
Imara Melenhorst
09-03-17 07:14:53
Toen ik zwanger was en de keuze moest maken tussen gastouder of kinderdagverblijf, was het na de ontmoeting met Sigrid geen moeilijke keuze meer. Het voelde direct als thuis komen. Daar durfde ik mijn kleine meisje achter te laten.
In september 2016 een aantal wendagen en vanaf oktober 2 dagen per week. In het begin moest Ise wennen. Al die geluiden en kindjes om zich heen. Dat was ze niet gewend maar aan de de zorg en liefde van Sigrid ontbrak het niet. Ze deed er alles aan om mijn meisje het naar de zin te maken en te doen waar haar behoeftes lagen.
En als je haar nu ziet (5 maanden later). Ze komt met een grote glimlach en is blij Sigrid maar ook Luc te zien. Ze krijgt alle vrijheid om te spelen, te eten (lees knoeien), zich te ontwikkelen.
Iedere dag ben ik nog blij met de keus die ik gemaakt hebt om mijn dochter naar Sigrid te brengen. Een vrouw uit duizend, één met het hart op de goede plaats, die haar passie en roeping volgt. Met liefde, zorgzaamheid, alertheid, geduld en plezier staat zij klaar voor de kindjes.

Ben je op zoek naar een gastouder, dan is dit degene die je moet hebben.
Elise Hendriks
01-03-17 14:09:03
Onze dochter Roos (bijna 4 maanden) gaat sinds een maand gemiddeld 2 dagen per week naar Sigrid. Als we binnen stappen begint ze te lachen, wat voor mij een teken is dat ze het fijn vindt om er weer te zijn. En zo voelt het voor mij ook; als een warm en gezellig thuis waar iedereen zich al snel op zijn/haar gemak voelt. Ik laat onze dochter er met een gerust hart achter!
Warm, betrokken, liefdevol, flexibel, meedenkend, open minded en zorgzaam. Wij zijn ontzettend blij met deze plek, ook nog eens heel dichtbij ons huis. Een cadeautje :)
Derksen
01-03-17 07:49:15
Onze zoon liam (2) voelt zich prima thuis bij sigrid, bij ophalen gaat hij maar met moeite mee, zo naar zijn zin heeft hij het. Sigrid en James zijn erg gastvrij. Ze doet leuke dingen met de kinderen, zowel binnen als buitenhuis. Luc is het zoontje van sigrid zelf, leuk en lief mannetje die goed en lief met de andere kindjes omgaat. Een echte maatje voor ons zoontje liam. Qua hygiëne is het ook uitstekend. Kortom, wij zijn zeker te spreken over sigrid!
Kim Assink
28-02-17 21:06:17
Onze dochters Isabel (3) en Katja (1) voelen zich helemaal thuis bij Sigrid. Als we ze ophalen, zijn ze goed gestemd en hebben ze een fijne dag gehad. Katja is dikke maatjes met zoontje Luc. Sigrid, Luc en James zijn een warm gezin, die gastvrij en flexibel opvangen. Wij vinden het erg belangrijk dat we eerlijk kunnen bespreken welke aanpak voor onze meiden werkt en daar staat ze open voor en koppelt dat ook terug. Ze bedenkt leuke dingen om met de kinderen te doen en stuurt elke keer als ze zijn geweest foto's. Ze heeft een een warme plek in ons hart gekregen !!
Tonen: 5  10


 
Opbellen
E-mail
Info